F. Schaaij: 40 jaar een heldere zaak!

De F in onze naam staat voor Frans, de oprichter van het Rotterdamse bedrijf. Hij begon op 4 september 1974 met enkel een ladder en een wisser. Dit is nu uitgegroeid tot een professioneel glazenwassersbedrijf met 17 glazenwassers in vaste dienst. Door het helaas te vroeg overlijden van Frans is het bedrijf met trots voortgezet door zijn zoon Marco Schaaij. Inmiddels is Glazenwasserij F. Schaaij BV een begrip in de regio.

Glazenwassen vormt een belangrijk onderdeel van het totale onderhoud van een gebouw. Daarnaast speelt het een belangrijke rol in de representativiteit ervan. Het is dus belangrijk dat het regelmatig, goed en grondig gebeurt. Wie daarbij zeker wil zijn van een optimaal resultaat, kiest voor Glazenwasserij F. Schaaij BV. Wij zijn een landelijke opererende onderneming met meer dan 40 jaar ervaring in het professioneel reinigen van alle soorten glaswerk en gevels. Tevens verwijderen wij graffiti en kunt u ons inschakelen voor schoonmaakonderhoud in het algemeen. 

ICO_glazenwasserij.png

Glazenwasserij

Een belangrijk onderdeel van het totale onderhoud van een gebouw en speelt een belangrijke rol in de representativiteit ervan.

Lees meer...
ICO_schoonmaak.png

Schoonmaak & Onderhoud

Gespecialiseerd in het schoonmaken van vloeren en trappenhuizen. Ontdek het voordeel van één aanspreekpunt.

Lees meer...
ICO_gevel.png

Opleverwerkzaamheden

Voor het eenmalig schoonmaken van woningprojecten, fabriekshallen, kantoorcomplexen en industriële productieruimtes.

Lees meer...
ICO_hoogwerker.gif

Verhuur Hoogwerker

Wilt u op grote hoogte werkzaamheden verrichten aan de buitengevel of een dak van een gebouw?

Huur onze hoogwerker

Opdrachtgevers om trots op te zijn

Wij werken niet alleen rechtstreeks voor gebouweigenaren en gebruikers, maar zijn ook actief voor vve-beheerders en onroerend goed beheerders.

Daarnaast worden we veelvuldig ingeschakeld door derden, zoals schoonmaakbedrijven en facilitaire dienstverleners. Ook hier geldt: heldere afspraken vormen de basis van een optimale dienstverlening. Onze klantenkring omvat een groot aantal ziekenhuizen, evenementengebouwen, banken, winkelcentra, utiliteit- en woningbouwprojecten. Opdrachtgevers, dat mag duidelijk zijn, waar we trots op zijn.

Brochure aanvraag

Wilt u meer weten over F. Schaaij Glazenwasserij & Schoonmaakbedrijf of de informatie nog een rustig nalezen? Vraag hier vrijblijvend onze brochure aan.

Download Brochure

Wanneer schikt het u?

Wilt u door ons worden teruggebeld op een moment dat het u schikt? Laat een bel-mij-terug-notitie achter en wij nemen contact met u op.

Bel mij terug

Contactgegevens

Zadelmakerstraat 15
3194 DL  Hoogvliet-RT
Tel. 010-4388443
Fax 010-4388631

Stuur ons een e-mailScroll naar boven