Graffitiverwijdering

Graffiti mag dan inmiddels tot de museummuren zijn doorgedrongen: in openbare ruimten zijn de meeste mensen er niet blij mee. Graffiti doet sterk afbreuk aan de representativiteit van een gebouw. In het bijzonder als er sprake is van beledigende en/of racistische uitingen.

In dergelijke situaties is de beste remedie een snelle verwijdering van de aangebrachte uitingen. Ook daarvoor kunt u een beroep op ons doen. Voor diversen opdrachtgevers verzorgen wij het schoonhouden van de gevels. Daarnaast zorgen wij ervoor dat ze gevrijwaard zijn van graffiti. Vanzelfsprekend wordt dit door ons snel en efficiënt gedaan binnen de wettelijke kaders, met inachtneming van de geldende verordeningen op milieugebied. Na verwijdering van de graffiti kunnen wij de muren of muurdelen eventueel voorzien van permanente of semi-permanente anti-graffiti coating.

Ook kunnen wij gebouwen voorzien van anti-duiven strips. Hiermee wordt de overlast en de gevolgen van duivenbezoek zoveel mogelijk voorkomen.

Direct contact?

Bel ons via 010 - 43 88 443


Of stuur ons een bericht:

Brochure aanvraag

Wilt u meer weten over F. Schaaij Glazenwasserij & Schoonmaakbedrijf of de informatie nog een rustig nalezen? Vraag hier vrijblijvend onze brochure aan.

Download Brochure

Wanneer schikt het u?

Wilt u door ons worden teruggebeld op een moment dat het u schikt? Laat een bel-mij-terug-notitie achter en wij nemen contact met u op.

Bel mij terug

Contactgegevens

Zadelmakerstraat 15
3194 DL  Hoogvliet-RT
Tel. 010-4388443
Fax 010-4388631

Stuur ons een e-mailScroll naar boven